Cursus babymassage

Je kunt bij ZIJN! op verschillende manieren lessen volgen:

In een groep van minimaal 3 tot maximaal 6:

  • reguliere cursus van 4 weken
  • zelf georganiseerde cursus van 4 weken
  • reguliere kennismakin gworkshop (eenmalig)
  • zelf georganiseerde kennismakings workshop (eenmalig)

Privé:

  • bij jou thuis of in de praktijk (eenmalig of 2x)


Tip: Voor papa's is het erg leuk om de eenmalige les te volgen (zeker als mama en baby al de cursus gedaan hebben). Extra leuk is met meerdere papa's een echte 'papa-les' te houden, dus zonder de mama's erbij.

Bij een reguliere groepscursus of workshop schrijft iedereen zich afzonderlijk in op vooraf vastgestelde data en tijden. Als je een cursus wilt volgen met ouders die je kent, dan kun je in overleg met mij en de groep zelf de data en tijd bepalen. De reguliere lessen zijn in de praktijk. Als je zelf een groep samenstelt dan kan je ervoor kiezen dit in de praktijk te doen of bij een van de deelnemers thuis.

Bij een cursus van 4 weken behandelen we het hele lichaam in 4 blokken. Er is dan ook tijd voor herhaling en het delen van ervaringen. Bij een workshop behandelen we alleen de buik en beentjes. Je krijgt een reader mee om thuis verder te oefenen.

Soms komt het wat planning betreft niet uit om bij een groep aan te sluiten of is een rustige setting voor jou of de baby fijner. Dan kan ik jou (of jullie) ook privé les geven. Dan is het vaak ook fijn om dit bij jezelf thuis te doen. Geen probleem: stuur me een mailtje en we kijken samen wat het beste is.

We never know the love of a parent, until we become parents ourselves

Henry Ward Beecher