Massages

Bij ZIJN! kun je zowel terecht voor een ontspanningsmassage als voor sportmassage. Voorafgaand aan de massage bepalen we samen wat je nodig hebt en wat je prettig vindt, dat hoef je bij je reservering dus nog niet door te geven. Alleen bij een hotstone en bij een zwangerschapsmassage heb ik wat extra voorbereidingstijd nodig: dit moet je dus wél van tevoren doorgeven!

Onstspanningsmassage

Als basis voor een onstpanningsmassage gebruik ik de klassieke massage (gericht op de spieren). Dit vul ik aan met technieken uit de oosterse massage zoals reflexzone massage en polariteitsmassage. Zo sluit ik een massage van de rug, nek en schouders vaak af met een massage van de voeten of het hoofd.

Ook zeer ontspannend (en vooral lekker als het koud is): een hotstone massage. Dit kun je ook combineren met een klassieke, reflexzone of polariteitsmassage van een deel van je lichaam (bijvoorbeeld de rug even extra losmaken). Een zwangerschapsmassage is ook een ontspanningsmassage, maar dan op een speciaal kussen.

Sportmassage

Voor de sportmassage is de klassieke massage eveneens de basis. Afhankelijk van je behandelvraag zet ik wat zachtere of juist stevige technieken in. Een sportmassage kan goed aangevuld worden met cupping. Ook het tapen of bandageren kan een onderdeel zijn van de behandeling. Uiteraard krijg je daarbij ook adviezen hoe je gezond kunt blijven sporten en waar nodig het herstel kunt bevorderen.

Massagepraktijk ZIJN! is aangesloten bij en geaccrediteerd door:

Zorg voor ieder moment en je zorgt voor de hele tijd

Boeddha