Hotstone massage

Hotstone massage is een zeer ontspannende massage met een heilzame werking. Ik gebruik hiervoor opgewarmde basalt/lavastenen. Ik leg de stenen onder meer op je rug, voeten en handen en tegelijkertijd masseer ik met de stenen. Als ik knopen tegenkom masseer ik ook met mijn handen.

Deze weldadige massage is voor bijna iedereen geschikt (alleen bij spataderen, een hoge bloeddruk of als je zwanger bent moet je dit even met mij bespreken). Met name bij reumatische aandoeningen, fybromyalgie, depressie, stress, overspannenheid en cellulitis werkt deze massage goed. Maar ook mensen zonder klachten kunnen heerlijk genieten van deze zeer ontspannende massage. Hotstone massage is al eeuwen oud en wordt in diverse delen van de wereld toegepast. In vroeger tijden door de Romeinen en de Grieken, maar ook bij de Indianen, Inca’s, Japanners en Chinezen.

Bij een hotstone massage van een uur kan 1 zijde van het lichaam gemasseerd worden. Aan de achterzijde zijn dit de voeten, benen en rug. Aan de voorzijde zijn dit de voeten, benen, buik, armen en het gezicht. In anderhalf uur kunnen beide zijden behandeld worden. Vanwege de diepe ontspanning raad ik aan deze massage in de avonduren te boeken of aan het eind van de middag als de rest van de agenda daarna leeg is!

Richt de juiste emotie op de juiste persoon, op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste mate

Aristoteles