Strippenkaarten en cadeaubonnen

Strippenkaarten

Als je vaker terug wilt komen kun je een strippenkaart kopen voor 10x een half uur, 10x een uur of 10x anderhalf uur. De strippenkaarten zijn geldig voor klassieke massage, polariteitsmassage, reflexzone massage en cupping massage. Voor hotstone massage en zwangerschapsmassage geldt een toeslag als je je strippenkaart hiervoor wilt gebruiken (€ 5,- voor een uur en € 7,50 voor anderhalf uur).

Massage tegoed

Als je vaker terug wilt komen voor verschillende behandelingen of verschillende tijdsduur, dan kun je vooraf een massagetegoed kopen. Je kunt met de tegoedkaart ook een cursus volgen of een cadeaubon kopen.

Je korting loopt op naarmate je tegoed hoger is. Je koopt bijvoorbeeld voor 225 euro een tegoed van 250 euro (10% korting). Bij besteding van € 500,- krijg je zelfs € 600,- tegoed. Daarmee heb je dus 17,5 % korting op je behandeling of cursus!

Let op: met een massagetegoed kan GEEN strippenkaart gekocht worden!

Cadeaubonnen

Als je bij ZIJN! een cadeaubon koopt krijg je deze in een mooi envelopje. Er zijn cadeaubonnen voor een losse behandeling en voor de babymassage. De prijs is gelijk aan die van de behandeling of cursus.

Praktisch

Tegoedkaarten, cadeaubonnen en strippenkaarten zijn twee jaar geldig. Alle kaarten hebben de maat van een visitekaartje. Je kunt ze dus eenvoudig in je portemonnee kwijt. Bang voor verlies? Ik kan de kaart voor je bewaren en na iedere behandeling voor je aftekenen. Je krijgt dan een WhatsAppje of mailtje van de stand op je kaart.

De kaarten kunnen afgehaald worden bij de praktijk (bv bij de eerste behandeling). Cadeaubonnen kunnen ook onder vermelding van naam en adres worden besteld per e-mail. Zodra de bon bij je binnen is kun je het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL91ASNB0707821037 tnv Massagepraktijk ZIJN!

Je kunt jezelf vinden door in het heden te komen

Eckhart Tolle