Workshop op maat

Let op: Vanwege de verhuizing zijn er geen workshops meer in Berkel en Rodenrijs. Vanwege de verbouwing zijn er ook nog geen workshops mogelijk in de praktijk. Heb je interesse? Dan zoeken we samen een geschikte locatie (een woonkamer is al snel geschikt te maken!). Stuur me een mail of WhatsAppje!

Voor een origineel personeelsuitje of een uitje met vriendinnen kun je een workshop op maat samenstellen. Je bepaalt dan zelf de groep en het soort massage. Alle deelnemers krijgen een reader en een flesje massageolie om thuis zelf aan de slag te gaan. Jullie hoeven niets mee te nemen, zorg wel voor makkelijke zittende kleding.

Richtprijs: een workshop van 2,5 uur kost 30,- euro per persoon. Langer is mogelijk of denk aan een afsluitende massage door mij.

Let wel goed op de samenstelling van de groep: de rug masseren we met olie op de blote huid (BH kan aanblijven): iedereen moet zich dus voldoende op haar gemak voelen bij elkaar. Bij twijfel kun je kiezen voor een workshop voet-, hand of hoofdmassage.